RUSH FACTORY OYJ

OSAKE JA OMISTAJAT
Rush factory oyj

SIJOITTAJILLE

Rush Factoryn uniikit, kansainvälisesti liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet iloa ainutlaatuisia elämyksiä jo yli 400.000 asiakkaalle vuodesta 2015 lähtien. Asiakastyytytyväisyyden keskiarvojen ollessa erinomaisia, yhtiö on tehnyt samalla kiitettävää tulosta taloudellisesti: 2017 vertailukelpoinen liikevaihto oli 4.1M€ ja käyttökate 1.4M €

Me, Rush Factory, teemme asiat hyvin erilailla, kuin tapahtuma-alalla yleensä. Ulkoistamisen sijaan toimme kaikki keskeiset toiminnot talon sisälle – voidaksemme synkronoida eri osa-alueet, optimoida, oppia ja kehittää yhtiötä kokonaisuutena.
Välillä ”keksimme myös pyörää uudelleen”; mikäli se parantaa omaa kokonaisuuttamme. Haemme jatkuvuutta innovaatioden ja aidosti uudenlaisten ratkaisujen kautta, paitsi teknisissä asioissa, myös suurissa kokonaisuuksissa, kuten liiketoimintamallistamme kokonaisuutena. Toimintatapamme on käytännössä luonut kokonaan uuden ”alalajin” tapahtuma-alalle ja vapaa-ajan markkinoille.

LISTAUTUMISANTI

Suomalainen kiertuemuotoisia elämystapahtumia tuottava Rush Factory Oyj (”Rush Factory” tai ”Yhtiö”) käynnistää suunniteltuun listautumiseensa liittyvän osakeannin (”Listautumisanti”) ja aikoo jättää Nasdaq Helsinki Oy:lle hakemuksen Yhtiön osakkeiden listaamiseksi First North Finland -markkinapaikalle. Listautumisannissa Rush Factory tarjoaa merkittäväksi enintään 750 000 uutta osaketta (”Listautumisannin Osakkeet”) yhtiöesitteessä (”Yhtiöesite” tai ”Esite”) kuvatulla tavalla.

BISNEKSENÄ

ILO JA ELÄMYKSET

YLEISÖANTI

22.10 – 2.11.2018

Rush factory oyj

VALITUT TALOUDELLISET LUVUT

Vertailukelpoinen liikevaihto vuonna 2017 oli n. 4,1 miljoonaa euroa, käyttökate (EBITDA) n. 1,4 miljoonaa euroa (34 % liikevaihdosta) ja tulos 1,2 miljoonaa euroa (30 % liikevaihdosta). Erinomaiseen käyttökatteeseen suhteessa liikevaihtoon on päästy hioituneella liiketoimintamallilla, Color Obstacle Rush -tapahtuman kysynnän nousulla ja vahvalla kansainvälisellä laajentumisella.

M€ LIIKEVAIHTO

M€ KÄYTTÖKATE

tapahtumaa

OSallistujaa

* Tiedot perustuvat vuoden 2017 vertailulukuihin.