RUSH FACTORY OYJ

OSAKE JA OMISTAJAT

HALLITUS

Koostumus ja toimikausi

Yhtiöjärjestyksen mukaan hallitus koostuu vähintään kolmesta (3) ja enintään seitsemästä (7) jäsenestä. Hallituksen jäsenet valitaan varsinaisessa yhtiökokouksessa ja heidän toimikautensa päättyy vaalia ensiksi seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä. Yhtiöjärjestys ei aseta rajoitteita hallitusten jäsenten toimikausien lukumäärästä eikä yhtiöjärjestys millään tavoin rajoita yhtiökokouksen päätäntävaltaa hallituksen jäseniä valittaessa. Yhtiökokous voi kuitenkin ottaa huomioon CG-koodin hallituksen koostumusta säätelevät suositukset, erityisesti riippumattomuusvaatimukset ja muut vaatimukset, joita sovelletaan yleisen tai monenkeskisen kaupankäynnin kohteena oleviin yhtiöihin Suomessa. Hallitus valitsee yhden (1) jäsenistään puheenjohtajaksi ja se voi myös valita varapuheenjohtajan.

Hallitus on luonut toiminnalleen työjärjestyksen. Sen keskeinen sisältö on kuvattu alla.

NimiSyntymävuosiAsema hallituksessaHallituksessa alkaen
Juhani Salo1955Puheenjohtaja2018
Juho Ylimäki1983Varsinainen jäsen2018
Heidi Mannila1989Varsinainen jäsen2018
Riku Räsänen1972Varsinainen jäsen2018
Mika Ali-Rantala1970Varsinainen jäsen2018

 

Hallituksen jäsenten esittelyt

 

Juhani Salo, s. 1955, OTK, asianajaja, varatuomari, Hallituksen puheenjohtaja

Juhani Salo on toiminut yli 20 vuoden aikana useiden osakeyhtiöiden hallituksissa sekä yhtiöiden johtohenkilöiden neuvonantajana. Juhani on toiminut yli 30 vuoden ajan asianajajana sekä paikallisten vakuutusyhdistysten hallituksissa 1997-2012. Juhani toimii LähiTapiola Lännen Keskinäisen Vakuutusyhtiön hallituksen jäsenenä vuodesta 2013 lähtien ja LähiTapiola Keskinäisen Henkivakuutusyhtiön hallintoneuvoston jäsenenä vuodesta 2017 lähtien.

Heidi Mannila, s. 1989, KTM, Hallituksen varsinainen jäsen

Heidi Mannila on ollut mukana Yhtiön toiminnassa jo ennen yrityksen muodostamista. Heidillä on pitkä työhistoria Yhtiössä ja hän on ollut tapahtumakiertueilla mukana jo vuosien ajan. Hän on toiminut muun muassa Yhtiön kehitysjohtajana, brändijohtajana ja tuottajana. Tällä hetkellä Heidi keskittyy Yhtiön toiminnan kehittämiseen ja uusien tapahtumien lanseeraamiseen.

Riku Räsänen, s. 1972, Hallituksen varsinainen jäsen

Riku Räsänen on pitkän linjan yrittäjä viihde-, ravintola- ja matkailualalla. Hän on RPR Group -konsernin omistaja ja toimitusjohtaja sekä Raumanmeren Juhannus -festivaalin perustaja. RPR Group -konserniin kuuluu muun muassa Suomen elämyspalvelu Oy. Riku on ollut aktiivinen myös kunnallispolitiikassa ja hän on toiminut mm. useamman kauden Rauman kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa.

Osakkeita: 88 650

Juho Ylimäki, s. 1983, KTT, Hallituksen varsinainen jäsen

Juho Ylimäellä on vahva akateeminen tausta ja osaaminen yhtiöiden strategisessa johtamisessa ja hän on muun muassa julkaissut useita akateemisia tutkimusartikkeleita koskien strategista johtamista sekä teollista markkinointia.  Juho on toiminut muun muassa tutkijana Vaasan yliopistossa ja on yksi Improve Research Ltd:n perustajista. Hän toimii St. Gallenin yliopiston Behavioral Research Lab:in johtajana sekä Improve Research Ltd:n hallituksen puheenjohtajana.

Mika Ali-Rantala, s. 1970, KTM, Hallituksen varsinainen jäsen

Mika Ali-Rantalalla on pitkäaikainen kokemus pääomasijoitustoiminnasta ja hän on Aboa Venture Managementin osakas. Mika on toiminut ja toimii useiden kotimaisten yhtiöiden hallituksissa.