RUSH FACTORY OYJ

OSAKE JA OMISTAJAT
Rush factory oyj

KANSAINVÄLISET MARKKINANÄKYMÄT

Yhtiön sisäinen markkinointi mahdollistaa markkinainformaation tehokkaan hyödyntämisen toiminnan kehittämisessä. Tämän avulla yhtiö pystyy pidentämään nykyisten tapahtumakonseptien elinkaarta ja seuraamaan markkinatrendejä lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä. Lisäksi keskitetty markkinointi tarjoaa Rush Factorylle arvokasta informaatiota uusien, markkinatrendejä myötäilevien, tapahtuma- ja elämyskonseptien kehittämiseen.

Vuonna 2018 Rush Factory tuottaa tapahtumia Iso-Britannian, Saksan, Ranskan, Itävallan, Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Kansainvälisyys on yksi Rush Factoryn liiketoiminnan merkittävimmistä kulmakivistä. Vuoden 2017 liikevaihdosta noin 90 % tuli kansainvälisiltä markkinoilta. Merkittävimmät maat yhtiön liikevaihdon kannalta ovat Iso-Britannia, Saksa ja Ranska, jotka muodostivat noin 72 % vuoden 2017 liikevaihdosta.

Rush Factory toimii vapaa-ajan kasvavilla markkinoilla, ja tarkemmin rajattuna elämystalouden toimialalla. Pelkän aineellisen hyödykkeen tai palvelun sijaan yhtiö tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä. Yhtiöllä on hyvä markkinarako kulutuskäyttäytymisen murroksessa, jossa kuluttajat ovat siirtyneet tavaroiden ostamisesta palveluiden ja elämysten pariin.

Rush Factory on poikkeuksellisen riippumaton yleisestä markkinatilanteesta ja saattaa joskus jopa hyötyä matalasuhdanteesta. Vapaa-ajan markkinoilla Rush Factoryn edulliset tuotteet pärjäävät monesti hyvin myös talouden ollessa epävakaa, kun ihmiset varovat suuria tai pitkäkestoisia investointeja vapaa-aikaansa.