Rush factory oyj

TIIMI
”On siistiä nähdä, kuinka fiiliksissä osallistujat ovat tapahtumista.” Markus, Toimitusjohtaja

”Eihän tätä hauskempaa työtä olekaan.” Christian, Tuottaja

EMOYHTIÖ

RUSH FACTORY OYJ

Rush Factory Oy toimii konsernin emoyhtiönä ja omistaa lisenssit tuotettaviin tapahtumiin.

FUNRUN FINLAND OY
100% TYTÄRYHTIÖ

Funrun Finland toimii konsernin tuotantoyhtiönä, joka suunnittelee, kehittää ja ylläpitää tapahtumakalustoa ja välineitä sekä vuokraa sisaryhtiöille kalustoa tapahtumiin. Koko konsernin markkinoinnista ja myynnistä vastaa Funrun Finland. ​

​Funrun Finland tuottaa myös Suomen ja Ruotsin markkinan tapahtumat.

VE VOLKSLAUF EVENTS GMBH
100% TYTÄRYHTIÖ

VE Volkslauf Events toimii konsernin tuotantoyhtiönä ja tuottaa tapahtumat Saksan, Ranskan ja Itävallan markkinoilla.
Yhtiöllä ei ole omaa henkilöstöä, vaan tapahtumahenkilöstö tulee joko Suomesta Funrun Finlandilta tai alihankkijoilta.​

FUNRUN EVENTS UK LTD
100% TYTÄRYHTIÖ

Funrun Events UK tuottaa yhtiön tapahtumat Iso-Britannian markkinoilla.  Yhtiöllä ei ole omaa henkilöstöä Iso-Britanniassa, vaan tapahtumahenkilöstö tulee joko Suomesta Funrun Finlandilta tai alihankkijoilta.​

KONSEPTIT

Rush Factoryn tiimi on järjestänyt vuodesta 2014 yli 150 hauskaa tapahtumaa, ja asiakkaita tapahtumissa on ollut jo reilusti yli 400 000. Tapahtumia on järjestetty kahdeksassa maassa Raumalta aina Yhdysvaltoihin asti. Niin konseptit kuin tiimikin on vuosien aikana hioutunut entistä hauskemmaksi ja tehokkaammaksi. Nykyisten tuotannossa olevien tapahtumien lisäksi yhtiö on testannut useita erilaisia konsepteja, ja tulevaisuudessa uusia konsepteja tuodaan tasaisin väliajoin.

The Color Obstacle Rush, ainutlaatuinen värijuoksujen hauskuuden ja esteiden jännittävyyden yhdistävä juoksutapahtuma, perustettiin täällä Suomessa vuonna 2014. Ensimmäiset kaksi vuotta tapahtuma ihastutti nimellä Väriestejuoksu. Vuoden 2014 kiertueesta tuli Pohjoismaiden suosituin estejuoksukiertue. Koska debyyttivuosi oli huumaava menestys, vuodelle 2015 formaatti lisensioitiin myös Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin, joissa hauskanpitoon osallistui yli 100 000 juoksijaa.​

Rush Workout on täysin uudenlainen, hulvattoman hauska liikuntatapahtuma! Ennennäkemätön alkujumppa sekä huikea esteratamme takaavat liikunnan ilon kaikille – kunnosta riippumatta. ​Rush Workoutissa tärkeintä on mahdollisimman hauska liikunta, eikä osallistuakseen tarvitse olla huippukuntoinen urheilija. Pystyt itse vaikuttamaan treenin intensiivisyyteen; esteet antavat kunnon vastuksen myös hikitreeniä haluaville.

JOHTORYHMÄ

Rush Factoryn kilpailuetuna on saumattomasti yhdessä työskentelevä ja kokenut core-tiimi, joka kykenee kehittämään ja toteuttamaan markkinatrendien mukaisia kansainvälisesti menestyviä tapahtuma- ja elämyskonsepteja.

MARKUS NIEMELÄ

TOIMITUSJOHTAJA

Markus on yhtiön perustaja ja Toimitusjohtaja. Hän vastaa uusien tapahtumakonseptien kehittämisestä ja osallistuu myös kalustoinnovaatioiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

MIKA METSÄMÄKI

KAUPALLINEN JOHTAJA

Mika on yhtiön kaupallinen johtaja ja talousjohtaja. Hän valvoo yhtiön talousosastoa ja varmistaaa tuotteiden kannattavuuden säilymisen odotetulla tasolla.

+358 44 554 4894 

LAURI KOKKO

OPERATIIVINEN JOHTAJA

Lauri toimii konsernin operatiivisena johtajana ja vastaa tuotannon organisoinnista. Lauri toimii eri maiden tapahtumatuottajien esimiehenä ja varmistaa tapahtumien onnistumisen.

+358 50 357 8051‬

HALLITUS

Rush Factoryn hallitus tukee toimivaa johtoa aktiivisesti jokainen omalla osaamisellaan.  ​

JUHANI SALO

ASIANAJAJA, HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Juhani  on toiminut yhtiön juristina useita vuosia ja tuo lainopillista näkemystä toimintaan.

HEIDI MANNILA

KAUPPATIETEIDEN MAISTERI, HALLITUKSEN JÄSEN

Heidi toimi kesään 2018 asti kehityspäällikkönä yhtiössä ja on ollut konsernin toiminnassa mukana alusta asti nähden koko kehityksen kaaren.

RIKU RÄSÄNEN

MONITOIMIYRITTÄJÄ, HALLITUKSEN JÄSEN

Riku  on rakentanut menestyviä viihdekonsepteja (mm. Raumanmeren juhannus) ja tuo arvokasta osaamista viihdekentältä.

JUHO YLIMÄKI

KAUPPATIETEIDEN TOHTORI, HALLITUKSEN JÄSEN

Juho toimii Sveitsissä St. Gallenin yliopiston käyttäytymistieteellisen tutkimusyksikön johtajana ja tuo oman strategisen johtamisen osaamisensa yhtiön käyttöön.

TOIMISTO

Tuottajat, asiakaspalvelu, markkinointi, talous

EVELIINA UK
MAX SAKSA
AMANDA UK
CHRISTIAN SUOMI, RUOTSI
JEMINA RANSKA
PYRY TALOUS
DANIELA MARKKINOINTI
HENRI LOGISTIIKKA

AINUTLAATUISTA

“Huikea kokemus minulle ja ystävilleni. Tulemme ensi vuonna uudestaan isomman porukan kanssa!” – INES, RANSKA